Wij zijn jarig, Brain-Tech, website, Groningen

Wij zijn jarig en trakteren!

En daarom hebben wij onszelf getrakteerd op een nieuwe website. Maar we geven ook graag een cadeau weg! Op onze website hebben wij drie gouden veiligheidshelmen verstopt. Weet jij alle drie te vinden? Vertel ons waar de gouden helmen zijn en tag jouw vriend(in) met wie jij uit eten wilt! Onder alle inzendingen verloten wij namelijk een diner voor twee!


Brain-Tech is een uitzend en detacheringsbureau dat vraag en aanbod samenbrengt binnen de techniek. Deze maand bestaan wij alweer twee jaar en daarom hebben wij onszelf getrakteerd op een nieuwe website.

De voormalige website was technisch en inhoudelijk verouderd. Brain-tech.nl is daarom in een nieuwe jas gestoken voor werkgevers en werkzoekenden in de technische branche. We willen dat iedereen in één oogopslag ziet waar we voor staan en wat we voor jou kunnen betekenen. In het afgelopen jaar is onze Brain-Tech familie flink gegroeid. Zo ontzorgen we wekelijks tientallen werkgevers door goed opgeleid technisch personeel in te zetten!

VERTROUWDE EN NIEUWE FUNCTIES

Niet alleen het uiterlijk van de website is aangepast aan deze tijd. Op onze vernieuwde homepagina vinden bezoekers nog steeds onze actuele nieuwsberichten die interessant zijn voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Op onze nieuwe website is het eenvoudig om vacatures te zoeken en hebben opdrachtgevers de mogelijkheid om gemakkelijk en vrijblijvend een vacature bij één van onze consultants uit te zetten.

WIE JARIG IS TRAKTEERT

Wij zijn trots op onze nieuwe website en horen graag wat jij er van vindt! Maar we geven ook graag een cadeau weg! Lees op onze Facebookpagina wat je kan winnen!