Monteur steigerbouw gezocht voor een project in Groningen

Wil jij  aan de slag als monteur in de steigerbouw? Woon je in/rond de stad Groningen? Lees dan snel verder want Brain-Tech heeft een interessante vacature! Wij zijn per direct op zoek naar een gecertificeerde monteur steigerbouw die bij voorkeur woont in de stad Groningen. Als steigerbouwer werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van steigers bij bouwprojecten en particulieren. 


PROFIELSCHETS

  • In het bezit van een geldig steigerbouw diploma of hebt een pas;
  • Je hebt een geldig VCA-certificaat;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Affiniteit met de industrie en bouw;
  • Werken op hoogte vind jij geen probleem;
  • Bereid om op flexibele tijden te werken.
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Wij gaan graag met jou het gesprek aan, stuur ons je cv! Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Brain-Tech: Vincent Spoor via +31 (85)303 28 73.

Waarom Brain-Tech?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan in de techniek. Wij bemiddelen voor vakmensen op mbo-, hbo-, en wo-niveau. Dankzij onze ervaring in de praktijk weten we waar we over praten. We helpen je graag een stap verder in je carrière!

Vacaturenummer: 20180506-001

SOLLICITEER