Montagemedewerker gezocht voor een bedrijf in Zuidoost Groningen

Stroomt techniek door jouw aderen, ben je een teamplayer en wil jij  aan de slag als montagemedewerker? Voor een opdrachtgever in  regio Zuidoost Groningen zijn wij per direct op zoek naar een montagemedewerker.


Het team waarin je komt te werken geeft vorm aan de ontwerpen van de engineers en bouwen de producten samen tot een kwalitatief, hoogwaardig eindproduct. Dit kunnen zowel standaard producten zijn als “tailor-made” producten. Denk hierbij aan hijsblokken, swivels, sockets, spanschroeven en andere verwante producten voor de onshore en offshore hef- en hijsindustrie.

In jouw functie als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het correct monteren van de producten. Je houdt van aanpakken, bent flexibel, staat stevig in je schoenen en hebt de juiste mentaliteit. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je hebt plezier in nauwkeurig en kritisch werken. Je hebt gevoel voor orde, netheid en kwaliteit. Ervaring in de metaalindustrie in een soorgelijke functie is een vereiste. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

WIJ VRAGEN

  • Voor deze fulltime functie vragen wij een kandidaat met vmbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de metaalindustrie heb jij ook;
  • Je woont op maximaal een uur reisafstand van he hoofdkantoor in Stadskanaal;
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent naast klant- en resultaatgericht ook open, accuraat en hebt oog voor kwaliteit;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.

WIJ BIEDEN

  • Een goed salaris;
  • Uitdagende functie bij een wereldwijd toonaangevend bedrijf;
  • De overige arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de aard van de functie.
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Wij gaan graag met jou het gesprek aan, stuur ons je cv! Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Brain-Tech: Vincent Spoor via +31 (85)303 28 73.

Waarom Brain-Tech?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan in de techniek. Wij bemiddelen voor vakmensen op mbo-, hbo-, en wo-niveau. Dankzij onze ervaring in de praktijk weten we waar we over praten. We helpen je graag een stap verder in je carrière!

Vacaturenummer: 20182606-001

SOLLICITEER