Vacature: Koerier Pakketbezorger locatie Groningen

Brain-tech zoekt een pakketbezorger werkgebied Groningen. Een baan waar men met smart op je zit te wachten? Word dan pakketbezorger! Pakketten bezorgen is leuk werk met veel verantwoordelijkheid. Klanten kijken naar je uit en vertrouwen op je. Je bent het visitekaartje van de klant, onderweg en aan de deur. Kun jij die verantwoordelijkheid aan, ben je planmatig sterk, werk je graag zelfstandig en is autorijden een grote hobby van je? Dan zoeken wij jou! Cao BGV, dus niet per pakketje maar gewoon een netjes uursalaris! 


PROFIEL

  • Je bent in het bezit van rijbewijs b;
  • Je woont maximaal 15 km vanaf Groningen;
  • Fulltime en of Parttime beschikbaar (24 – 32 uur bespreekbaar);
  • Goede lichamelijke gezondheid/conditie;
  • Flexibel;
  • Klantvriendelijk;
  • Je kan goed zelfstandig werken.
Lijkt deze functie je wat en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met een onze medewerkers bij Brain-Tech: via +31 (85)303 28 73 of stuur een e-mail naar info@brain-tech.nl.

Waarom Brain-Tech?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan in de techniek. Wij bemiddelen voor vakmensen op mbo-, hbo-, en wo-niveau. Dankzij onze ervaring in de praktijk weten we waar we over praten. We helpen je graag een stap verder in je carrière!

Vacaturenummer: 20180409-001

SOLLICITEER

**De ingevoerde gegevens worden opgeslagen volgens de AVG richtlijnen.
Voor meer informatie over de AVG, ga naar privacyverklaring.