BELOFTES 

Brain-Tech is een totaalaanbieder met de nadruk op de technische sector. We willen met persoonlijk contact de echte behoefte van zowel de kandidaat als het bedrijf in kaart brengen en mensen aan elkaar voorstellen die iets voor elkaar kunnen betekenen. Hierbij hanteren we een aantal spelregels:

1) Alle kandidaten zijn goed opgeleide techneuten die hoogwaardige kwaliteit leveren. Brain-Tech zorgt voor de perfecte match waar je als werkgever recht op hebt. Dit doen we door ons te verdiepen in jouw organisatie en de wensen van jou en van de kandidaat.

2) Wij bieden razendsnelle service en geven een inhoudelijke reactie binnen 8 uur na een aanvraag.

3) Wij zijn een no-nonsense organisatie, open en professioneel. We spreken de taal van kandidaat en klant en fungeren daarom graag als gesprekspartner.

4) De ontwikkelingen in de techniek veranderen snel. Het is belangrijk om de kennis te blijven verversen. Brain-Tech biedt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en coaching en is hiervoor verschillende samenwerkingsverbanden aangegaan. Ook verzorgen we ZZP-bemiddeling, want talent mag niet verstopt blijven.